Incearca sa ai cat mai surse de venit

· Blog Avon · 44 Comments

Știu că peste tot se vorbește că banii nu reprezintă ceva important în viața noastră, că averea nu trebuie să fie un scop al vieții și că de fapt tot ce contează cu adevărat e liniștea sufletească, fericirea și așa mai departe. În realitate știm însă că dacă nu ai bani nu prea ai rezolvat nimic, și spun asta din experiență. Când nu prea aveam bani aveam familia aproape și petreceam mult timp cu cei dragi, așa-zisă fericire, însă ce faci în momentul în care toți încep să se certe din cauza lipsei de bani? ”Să plătim factura la curent sau cea la gaze?”, ”Azi ce luăm de mâncare? Avem doar 20 lei.”

Acum, având bani și scăpând de stresul facturilor și cheltuielilor, nu mai îmi pot petrece atât de mult timp cu familia, însă măcar nu mai apar certurile cu privire la bani. Așa am ajuns totuși la concluzia că prefer să stau 2-3 ore pe zi cu cei dragi înțelegându-ne bine decât să pierdem cu toții câte 5-8 ore și în timpul ăla să ne certăm.

Am mai observat totuși, în timp, că sursele de venit pot să dispară exact atunci când te aștepți mai puțin, așa că am încercat să mă ”asigur” că banii mei nu vin doar dintr-un singur loc ci din mai multe. Astfel, dacă din 10 surse de venit se opresc 6, rămân cu celelalte 4 care-s capabile ”să mă întrețină”.

vino in echipa avon

Punând lucrul ăsta în aplicare am fost o bună perioadă de timp într-o continuă căutare de mici business-uri care să nu-mi dea bătăi de cap dar care să-mi mai adauge în cont niște bani la sfârșitul lunii. Printre alte chestii care de care mai productive sau nu, am fost și încă sunt reprezentant Avon, reușind și pe calea asta să-mi mai aduc ceva venituri lunar.

Eu momentan sunt reprezentant de vânzări însă toate persoanele cu puțin mai mult timp dedicat acestei activități decât mine au posibilitatea să ”avanseze” devenind chiar lider Avon – post ce aduce câteva avantaje financiare în plus față de clasicele vânzări.

44 comments on “Incearca sa ai cat mai surse de venit

 1. Georgiana07

  Sursele de venit sunt o problema a zilelor noastre. Avem nevoie atat part-time cat si fulltime de un job ca acesta de reprezentant Avon . Este ,intr-adevar, o provocare !

 2. admin admin

  avon la ora actuala este foarte cautat de femeile din romania,datorita produselor bune si preturilor accesibile.asa k e benefic k slujba part-time.

 3. Luca Andrei

  Avon la ora actuala este unul din cele mai cautate brand-uri din romania,datorita produselor bune si preturilor accesibile.asa ca dupa parerea mea este benefic ca slujba part-time.

 4. Viperas Irina

  Imi place articolul ca relateaza viata noastra de zi cu zi fiind grea pe zi ce trece.Este semnificativ sa mai avem un venit in plus si ideea aceasta cu comenzile este ok.Foarte util articolul.

 5. maria ioana

  produsele sunt foarte bune si pretul accesibil.
  merita sa lucrezi pentru aceasta companie pentru o sursa de venit in plus!

 6. avon la ora actuala este foarte cautat de femeile din romania,datorita produselor bune si preturilor accesibile

 7. Avon este lider pe piaţa cosmeticelor si oferă produse inovatoare, de calitate, la preţuri competitive.Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

 8. crisan andrei

  avon la ora actuala este foarte cautat de femeile din romania,datorita produselor bune si preturilor accesibile.asa k e benefic k slujba part-time.

 9. Se spune ca banii nu aduc fericirea, dar ei o intretin, sau cel putin te scapa de unele griji cotidiene legate de facturi, mancare, haine etc. Intotdeauna este bine sa ai si un venit suplimentar ca masura de precautie.

 10. Gheorghe Paraschiv

  Este un articol interesant, asa este chiar trebuie sa avem mai multe surse de venit pentru a avea o viata mai sigura si reprezentant avon chiar este o alternativa

 11. Avon esti atat o sursă de venit ca si o sursa de unde poti castiga produse produsele sun foarte bune si de calitate

 12. Soare Cecilia

  Daca esti talentata la vanzari si sociabila merita sa devii reprezentanta Avon. Cunosc cateva persoane care castiga binisor din vanzarile Avon. Intr-adevar e bine sa ai cat mai multe surse de venit, in ziua de azi doar asa mai merge, momentan eu am 3 surse de venit

 13. Sursele de venit sunt o problema a zilelor noastre. Avem nevoie atat part-time cat si fulltime de un job ca acesta de reprezentant Avon . Este ,intr-adevar, o provocare !

 14. Natalia Pasenciuc

  E o solutia perfecta pentru cei care cauta lucrul part-time. Mai ales, ca produsile Avon sunt foarte cautate de femei!

 15. grigore mazilu

  Avon la ora actuala este unul din cele mai cautate brand-uri din romania,datorita produselor bune si preturilor accesibile.asa ca dupa parerea mea este benefic ca slujba part-time.

 16. Avon la ora actuala este unul din cele mai cautate brand-uri din romania,datorita produselor bune si preturilor accesibile.asa ca dupa parerea mea este benefic ca slujba part-time!

 17. 🙂 dragostea trece prin stomac,asa se spune,nu poti fi fericit fara bani,avon este o sansa pentru femei care vor sa fie independente financiar,si stim ca in Romania e cam greu sa ai un job stabil. Bravo si succes fetelor care aleg acest drum.

 18. RADAVOI RADU

  Foarte util articolul. Relateaza viata noastra de zi cu zi fiind grea pe zi ce trece.Este semnificativ sa mai avem un venit in plus si ideea aceasta cu comenzile este ok.

 19. PT.cei ce au talent in vanzari merita incercat sa devii reprezentant avon,merita incercat mai ales daca doresti o sursa de venit in plus.

 20. Sursele de venit sunt o problema a zilelor noastre. Avem nevoie atat part-time cat si fulltime de un job ca acesta de reprezentant Avon.pare interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Visit Us On Facebook