Metode de castigat banii inca din adolescenta

· Blog Avon · 3 Comments

De când mă știu am fost genul de om (sau de copil, când aveam o vârstă mai fragedă) căruia îi plăcea să ajute oamenii, să-i motiveze, și totodată să facă lucruri cât mai utile cu timpul său. Ieșeam destul de rar afară din casă până la o anumită vârstă, fiindcă nu aveam pur și simplu ce să fac. Asta a fost până să mă mut în capitală. Stăteam într-un oraș destul de mic, nu aveam prieteni mai deloc – iar singurii cu care mă înțelegeam cât de cât ok n-aveau nicio treabă cu interesele și pasiunile mele, deci ne tot îndepărtam. Mi se spunea des că sunt ”no-lifer”, că stau toată ziua în casă și nu știu cum arată lumina zilei. Tocmai lucrul ăsta m-a motivat să plec cât de repede am putut din orașul ăla și să mă mut în București, acolo unde puteam să iau contact cu oameni de calitate de la care am ce învăța în domeniul meu.

Ajuns acolo, pe lângă oamenii mai maturi și cu mai multă experiență decât mine pe care i-am întâlnit, am găsit și mulți tineri ce doreau să învețe chestii de la mine. Eu învățam de la cei mari și le predam celor mai mici. Și mă simțeam minunat văzând că oamenii pun în aplicare lucruri bune învățate de la mine.

liver avon damina elisabeta

De multe ori, având contact cu astfel de tineri, am fost întrebat cum se pot câștiga bani încă din adolescență (sub 18 ani), fără investiții prea mari și fără a necesita 20 de ore de muncă pe zi 🙂 Răspunsurile pe care le dădeam bineînțeles că variau în funcție de cunoștințele persoanelor respective (căci voiam să le zic chestii utile pe care le-ar putea face cu ușurință) și, ca să vă faceți o idee, cei mai mulți dintre ei – și ele – s-au împăcat destul de bine cu ”meseria” de reprezentant vânzări Avon. Pe lângă asta, câțiva dintre cei mai pricepuți pe partea de online au devenit freelanceri ce câștigă binișor lunar, alții s-au implicat în diverse proiecte ale unor corporații ce aveau nevoie de tineri cu imaginație și voință însă, per total, cel mai bine a prins ideea de reprezentant Avon fiindcă e foarte ușor de pus în practică iar bănuții vin repejor.

3 comments on “Metode de castigat banii inca din adolescenta

  1. Victoria Harea

    Este destul de placut si avantajos totodata sa lucrezi cu produsele Avon. Sunt produse diverse si de foarte buna calitate.

  2. Stăteam într-un oraș destul de mic, nu aveam prieteni mai deloc – iar singurii cu care mă înțelegeam cât de cât ok n-aveau nicio treabă cu interesele și pasiunile mele, deci ne tot îndepărtam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Visit Us On Facebook