Catalog Avon

Stiai ca acest Catalog Avon Online este vazuta de cel putin 3 consumatori,fiecare comandand in medie de 33 lei?
Aici de baza este lista prietenelor si prietenilor[din ce in ce mai multi barbati sunt atrasi de produsele Avon] si inarmate cu ea,cu brosura Avon si cu mostre incepem sa ne facem primii clienti.Gandeste-te la rude,prieteni,colegi,vecini,amicii din retelele de socializare si daca ramai in pana de idei,verifica-ti agenda telefonului ! In fond nu este o problema sa promovezi Avon,se promoveaza singur:este o firma de traditie cu produse de lux la pret accesibil si in fiecare brosura gasim oferte,discount-uri si preturi speciale.

brosura avon 2018

Cele mai bune oferte din brosura Avon le gasim in primele 30-40 pagini,pe coperta din spate si la mijlocul brosurii.Deci daca avem o prietena cu timp limitat i le prezentam prima data pe acestea.Cand am devenit reprezentant Avon,primii clienti au fost cei din familie,pe ei am testat abilitatile mele si puterea de convingere si am plecat in „lumea larga” cu lectia invatata.Impartaseste bucuria de a fii Reprezentant Avon cu prietenii tai !

Daca alegi sa ni te alaturi vei beneficia din plin de numeroase avantaje. Primul este ca avem o noua Brosura Avon la fiecare 3 saptamani cu cele mai atractive lansari si oferte. Daca ni te alaturi,nu inseamna  numai ca produsele noastre vor ajunge in casele cat mai multor femei,dar si ca tu vei avea un mare avantaj,un discount care variaza intre 15% si 40% la produsele tale preferate. Poti deja sa cauti un pix si sa-ti alcatuiesti o lista de dorinte.

Loading…
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Visit Us On Facebook