Program Avon Start

                           AVON START

       Programul de bun venit pentru reprezentantii nou inscrisi in Avon !

 

In septembrie Avon a sarbatorit 20ani de cand este in Romania si pana la sfarsitul anului reprezentantii Avon vor beneficia de oferte, promotii si lansari de noi produse. Devino reprezentant Avon, acesta este momentul cel mai bun !

Incepand din campania14/2017 Avon a schimbat Programul de bun venit pentru reprezentantii noi din Avon Junior in Avon Start si te asigur ca nu s-a schimbat doar denumirea ,ci intregul concept. Avon Start este mai generos si mai predictibil. Inscrie-te acum in Avon si in primele tale 5 campanii vei primi cadouri, cadouri care te vor familiariza cu principalele grupe de produse: machiaje, parfumuri, ingrijirea parului, ingrijirea pielii si vestitele produse Planet Spa. Deci primul plus, reprezentantii nou inscrisi in Avon vor primi produsele cadou in fiecare din cele 5 campanii la o comanda de minim 150lei. In plus, isi vor primi garantat aceste cadouri timp de 17campanii, in situatia in care din diferite motive nu reusesc sa fie consecutivi. Sa le luam pe rand , in prima ta campanie,dupa inscrierea in Avon primesti Ruj Mark Bold,nuanta Coral Burst si Mascara pentru volum True Colour Supershock,nuanta Black. In a doua ta campanie cadoul consta in parfumul Little Black Dress 50ml. In a treia campanile primesti un set de 3 produse de ingrijire a parului din gama Advance Techniques. Vei primi in a patra ta campanie un set de ingrijire a fetei constand din Crema de zi Nutra Effects si Gelul de curatare. In a cincea campanie, la o comanda de min.150lei vei primi setul Planet Spa format din unt de corp hranitor si crema de maini Blissfully Nourishing. Si vei primi si un bonus ! Daca in primele tale 5 campanii de activitate cumulezi comenzi in valoare de 1500lei, Avon te premiaza cu setul format din Apa de parfum Today si crema de corp Body Souffle Today. Setul Today se livreaza in momentul in care este atins pragul de 1500lei, deci se poate primi si mai repede daca ai reusit comenzi bune in primele tale campanii.

 

Ok. Acum sa vorbim despre bani ! Reprezentantii Avon castiga bani plasand comenzi, fie este vorba de discount sau reducere fixa. Avon a considerat ca pentru reprezentantii noi este mai practic si mai palpabil sa le poti spune cati bani vor castiga in fiecare campanie comandand produse Avon. Astfel comandand produse in valoare de min.150lei beneficiezi de o reducere fixa de 30lei in aceasta campanie si de inca 30lei reducere la comanda din campania urmatoare. La o comanda de min. 300lei reducerea fixa este de 85lei si inca 85lei reducere la comanda din campania urmatoare. Atentie ! La o comanda mai mica de 150lei dragul meu nou  reprezentant nu primesti nici un beneficiu Avon Start, nici reducere si nici produse cadou !

La inceput mi s-a parut complicat si ma gandeam cum sa explic mai bine reprezentantilor noi din echipa mea. De cand devenisem coordonator si apoi manager Avon  instruisem o multime de reprezentanti si trebuie sa recunosc o faceam cu mare placere, dar avand la baza programul Avon Junior. Stiu ca primul contact cu noul  reprezentant , increderea si entuziasmul pe care reusesti sa le transmiti este poate cel mai important si defineste relatia viitoare. Deci m-am pregatit cat am putut de  bine si am realizat ca sunt situatii in care noul reprezentant Avon este avantajat de Avon Start , altele in care vechiul sistem bazat pe discount l-ar fi avantajat mai  mult. Am recomandat reprezentantului sa incerce sa plaseze in fiecare din cele 5 campanii Avon Start comenzi de minimum 300lei. Este perfect: beneficiezi in  fiecare campanie de cadouri plus setul Today la cumularea de comenzi de 1500lei si de o reducere de 85lei in fiecare din cele 5 campanii. La o comanda de 300lei platesti 215lei, mi se pare super !  Sa facem alt scenariu, prima comanda este de 170lei, deci reducerea este de 30lei, a doua campanie reusesti o comanda de peste 300lei si vei avea tot o reducere de 30lei,urmand sa recuperezi in a treia campanie cu o reducere de 85lei.

Alta situatie: o campanie se intinde pe durata a 3 saptamani, am pus o comanda si reusim sa adunam si pentru o a doua. Si primim…nimic. La prima noastra comanda de 170lei am primit cadoul, am primit reducerea de 30lei si gata, tolba s-a inchis ! Voi spera ca esti o adevarata reprezentanta Avon si vezi viata in ROZ!  Iti voi spune ca a doua ta comanda ar fi bine sa fie de 300lei  si sa ne bucuram ca vom prinde reducerea de 85lei in urmatoarea ta campanie.

In cadrul aceleasi campanii comenzile nu pot fi cumulate pentru a atinge pragul de reducere fixa. Asta este regula ! Daca apare vreo modificare te tin la curent.

Mi se pare avantajos Avon Start pentru reprezentantii clienti. Sunt din ce in ce mai multi, comandau produse la prietene si la un moment dat si-au zis : ce-ar fi sa ma inscriu la Avon, sa-mi vina coletul acasa, sa-l platesc in termen de 18zile de la plasarea comenzii si sa primesc produse cadou si reduceri. Zis si facut ! Chiar daca nu reuseste sa plaseze comenzi in fiecare campanie, este sigura ca va primi toate cele 5 cadouri daca a reusit sa plaseze 5 comenzi de min.150lei in decursul a 17 campanii. Si nu numai atat, cand te-ai inscris la Avon, prima ta comanda a fost de 300lei, ai beneficiat de o reducere de 85lei, urmand ca si la urmatoarea campanie  reducerea sa fie tot de 85lei. Urmatoarele 2 campanii nu ai mai avut comenzi, plasezi in a treia si iti iei cadoul si reducerea de 85lei. Asta imi place cu adevarat !  Reprezentantii care s-au inscris asa, intr-un impuls de moment, sa vada si ei cum este la Avon, au motive sa ramana si sa se bucure de reduceri si cadouri pe parcursul unui an {17 campanii}. Deci reducerea este valabila 3 campanii, incepand cu urmatoarea campanie celei in care l-ai primit ! Pentru atingerea pragului de 150,300 si 1500lei nu se iau in calcul : produsele din My Avon Magazine, Oferta pentru Reprezentanti, produsele destinate Campaniilor Sociale, materialele necesare vanzarii {brosuri, mostre, pungute,etc..}, FELICITARI ! Au trecut deja 5 campanii, ai reusit sa plasezi in fiecare comenzi de min.150lei, deci ai finalizat cu succes Programul Avon Start ! Ce ne asteapta ?

Din urmatoarea campanile vei beneficia de reduceri conform Grilei de Discount !
GRILA DE DISCOUNT PENTRU REPREZENTANTII AVON VALABILA DIN 09.02.2017

 

Sa recapitulam cand ne calificam pentru grila de discount ?

-Cand am terminat cei 5 pasi Avon Start, sau

-Cand am atins vanzari cumulate de 1500lei, sau

-Cand au trecut 17 campanii din momentul plasarii primei comenzi.

Ai terminat Avon Start, esti consecutiva{ai plasat comenzi in ultimele 2 campanii} atunci te-ai calificat pentru grila de sus, pornind de la un discount minim de 20% la o comanda de 120lei si la un maxim de 40% la comenzi de peste 1000lei. Nu ai reusit sa fii consecutiva te califici pentru discounturi intre 15%-30%, strangi din dinti si nu mai ratezi nici ocampanie ! Felicitari pentru decizia ta de a te inscrie in echipa mea Avon, sper ca am clarificat o parte din intrebarile tale si hai sa ne intalnim la o cafea, simt ca avem inca multe de discutat.

Succes !

                

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Visit Us On Facebook